OLED телевизорите

No Comment 140 Views

С помощта на OLED (Organic Light Emitting Diode) телевизор, който остава видимо от този и е разнообразен на LED телевизора. Това е различно, което се намира в ултратънкия екран, който не надхвърля дървото и 1 мм. Това е точно този модел телевизори нямат фонова светлина (т.нар. Подсветка).

Наистина тази страница може да се използва по различен начин, като се използва OLED технология, която се използва за нов вид телевизор, като това може да се промени в пространството, което може да се промени. Представете си телевизор на тавана; телевизор, който е навива на руло; телевизор на дрехата на човек; телевизор вграден в стената и в града

При OLED телевизора всички пиксели светят индивидуално преминаването на електрофлоуресценция. Така OLED са осигурени по-ясни, по-отчетни дисплеи на телевизионни устройства и използват по малко малко от действието на светодиод.

Друго предимство пред LED телевизор   е, че OLED панел трябва 1000 пъти по-бързо време за реакция, което е чудесно за динамични картини и образи от спортни състезания, филми и предаване на динамиката е в основата.

Най-голямото постижение може да се използва за физическа гъвкавост на OLED технологията. Следвайте как можете да се запознаете с една ръка, всеки образ може да се приложи на местата, където е възможно да не се предполага, че може да има телевизионен сигнал.

Този момент OLED е сравнително по-скъп от коментарите на моделите на телевизорите. Самата динамика на вашето и надграждането на новите технологии е препоръчителна за постепенно намаление на цените, така че може да се предлага за много повече потребители и в България.

OLED телевизорът може да маниацира темата за телевизори, картини, образ, звук, за да задоволиш своите очарования и да избереш на друго ниво. Производителите, които не са бързи, трябва да се въведат с нетрадиционни форми и приложения, които могат да се направят повече от подобни модели в производствения процес, така че трябва да се паднат и да станат по възможност. Точно това ми е останало точно от производителите.

Източник: invest-news.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)