Избор на подходящ парфюм

No Comment 117 Views

Парфюмът различава нашата индивидуалност. Това ни придава уникалност и завършеност на стила ни. Изборът трябва да е предимство от нашите предпочитания, но понякога се случва да се затрудня. За да изберете този естествен аромат, който трябва да бъде в хармония с всяка визия и характер, ето, че съчетавате:  

За бизнес дайте, който държи на своя безупречен и елегантен вид, можете да добавите своя изискан стил с по-дискретни парфюми, които не се натрапват, чисти и свежи цветни комбинации с аромат на жасмин, роза, амбра, фрезия, бергамот, иланг- иланг с лек аромат на мускус.

Ако сте динамична натура и се придържате към спортно- елегантния стил на облекло, вашият аромат трябва да бъде много свеж, за да ви държи бодри през всеки ден. Заложете на леки и свежи парфюми, съчетени с аромати на цитрусови плодове, горски билки като мащерка и мента, каквито и водни аромати, асоцииращи летен морски бриз.

За романтични натури, които си падат по бохемията, можете да се почувствате чувствителни с нежни, ориенталски дамски парфюми , съчетани от цветни и плодови и аромати, мускус, канела, сандалово дърво, ванилия, аромат на кайсия и праскова, екзотични ухания, такива им давам чувство на свобода.

Младите момичета изгаряйте от желание да пораснете по-бързо, за да се наслаждавате на живота и ако трябва да изберете парфюм за тинейджърка, можете да сложите върху плодово-цитрусови и цветни аромати. Те са изключителни свежи и носят много настроение. Синдром и тежки парфюми не са подходящи за тази възраст.

Нанасяйте парфюм в умерени количества и трябва да не прекалявате, за да не се обърнете ефект и да отблъсквате околния изпълнител.

Ако използвате тоалетна вода, можете да избегнете натрапчивия силен аромат, като натиснете въздуха във въздуха и преминете през него. По този начин разчитате ще бъде равномерно.

Концентрирайте се върху носа на пулсовите места, като полагате задните си части, върху китките, задните колела и в гънките на лактите. По този начин топлината се използва за задържане на аромата за по-дълго време.

Източник:  cybertropix.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)