Избор на подходящ парфюм

No Comment 32 Views

Парфюмът подчертава нашата индивидуалност. Той ни придава уникалност и завършеност на стила ни. Изборът му зависи преди всикчо от нашите предпочитания, но понякога се случва да се затрудним. За да изберете лесно този аромат, който да бъде в хармония с цялостната Ви визия и характер, ето нашите съвети:  

За бизнес дамите, които държат на своя безупречен и елегантен вид, могат да допълнят своя изискан стил с по-дискретни парфюми, които не се натрапват, чисти и свежи цветни комбинации с аромат на жасмин, роза, амбра, фрезия, бергамот, иланг-иланг с лек аромат на мускус.

Ако сте динамична натура и се придържате към спортно- елегантния стил на облекло, вашият аромат трябва да бъде много свеж, за да Ви държи бодри през целия ден. Заложете на леки и свежи парфюми, съчетани с аромати на цитрусови плодове, горски билки като мащерка и мента, както и водни аромати, асоцииращи летен морски бриз.

За романтичните натури, които си падат по бохемията, могат да допълнят своята чувственост с нежни, ориенталски дамски парфюми, съчетания от цветни и плодови и аромати, мускус, канела, сандалово дърво, ванилия, аромат на кайсия и праскова, екзотични ухания, които да им дават чувство на свобода.

Младите момичета изгарят от желание да пораснат по-бързо, за да се наслаждават на живота и ако трябва да избирате парфюм за тинейджърка, заложете на плодово- цитрусови и цветни аромати. Те са изключително свежи и носят много настроение. Силните и тежки парфюми не са подходящи за тази възраст.

Нанасяйте парфюм в умерени количества и никога не прекалявайте, за да не получите обратния ефект и да отблъсквате околните.

Когато използвате тоалетна вода, може да избегнете натрапчивия силен аромат като пръснете във въздуха и преминете през него. По този начин разнасянето ще стане равномерно.

Концентратите се нанасят на пулсовите места по тялото- зад ушите, върху китките, зад коленете и в гънките на лактите. По този начин топлината на тялото задържа аромата за по-дълго време.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)