Градският или неутралният стил спално бельо. Въпрос на вкус!

No Comment 57 Views

Въпросът кое спално бельо да избера е често задаван от клиентите на магазини, в които то се продава. Отговорът е относителен, но определено най-логичният е, че то трябва да бъде съобразено със интериора в стаята. В общи линии съществуват два вида интериори за спалня и те са градският и неутралният стил на обзавеждане. Сега накратко ще ви разясним кой спален комплект на кой стил подхожда.

Градският стил е известен със своята разчупеност, ексцентричност и въображение. Вашата спалня определено спада към този стил, ако към нея може да покажете истинска тухлена стена. Ако пък не сте от тези късметлии, то можем да ви кажем, че на пазара се предлагат тапети с тази идея, които са невероятно реалистични и носят същата атмосфера. Тях може да поръчате дори по интернет и да не ви се налага да правите дълго обикаляне по магазините. За да бъде стаята ви напълно „погълната” от градския стил, можете да добавите някои елементи, като например допълнителни крушки със светещ механизъм на нажежаема жичка. Представете си, че те се спускат от тавана и придават мек и топъл вид на стаята със светлината си. В такава спалня много подходящо спално бельо ще бъде сивото, тъмно зелено и всякакви щампи и шарки, които носят духа на града.

Неутралният стил е този, който никога няма да излезе от мода що се отнася до спалнята. Той се характеризира с минималистичен външен вид, семплост и простота, но в никакъв случай не може да бъде наречен обикновен или пък безличен. Към него като допълнение в стаята могат да бъдат добавени всякакви елементи, които да носят природен  дух, например цветя. Със сигурност той подхожда на дървото, от което са направени мебелите, а дори и леглото. В такава спалня цари спокойствие, тишина и мир. Спалните комплекти са предимно в цветовата гама на бежовото, кафявото и други цветове, които не са натрапчиви и се преливат с останалата обстановка в стаята.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)