Топ 7 вида сребърни гривни, които жените обожават

No Comment 6 Views

Сребърните гривни са вечна класика, която краси китките на жените навсякъде. Универсални и елегантни, те се предлагат в широка гама от стилове, за да задоволят всеки вкус. Ето топ 7 вида сребърни гривни за жени, които дамите обожават.

Тенис гривна

Искрящ символ на изтънченост, тенис гривната включва деликатна верижка, украсена с равномерно разположени скъпоценни камъни, обикновено диаманти или кубичен цирконий. Името му идва от известен инцидент, при който тенис звездата Крис Евърт загуби диамантена гривна по време на мач. Деликатна, но ослепителна, тази гривна издига всяко облекло, от ежедневен тоалет до официална вечерна рокля.

Гривна с талисман

Сантиментален фаворит, гривната с талисман позволява персонализирано докосване. Разполага с основна верижка със звена или закопчалки за закрепване на талисмани, които представляват специални поводи, интереси или любими хора. Сребърните талисмани могат да бъдат забавен и смислен начин да разкажете своята история или да отбележите специални моменти.

Топ 7 вида сребърни гривни, които жените обожават - талисман

Твърди гривни

Семпла, но впечатляваща опция, твърдата гривна е солидна, обикновено кръгла лента, която се плъзга върху китката. Гривните се предлагат в различни ширини и покрития, от обикновени и полирани до сложно гравирани. Те могат да се носят самостоятелно за минималистичен външен вид или да се комбинират заедно за по-смел изказ.

Гривна тип маншет

За нотка на драма, гривната с маншет предлага по-значителен вид. Гривните с маншети са отворени отзад и се плъзгат върху китката. Предлагат се в различни ширини и стилове, от елегантни и модерни до бохемски и текстурирани.

Гривна верижка

Универсална основна, верижната гривна предлага вечен дизайн. Сребърните гривни тип верижка се предлагат в различни стилове на звената, от деликатни и женствени до масивни и смели. Те могат да се носят самостоятелно за докосване на блясък или наслоени с други гривни за персонализиран вид.

Топ 7 вида сребърни гривни, които жените обожават - верижка

Гривна Station

Тази елегантна гривна включва верижка, осеяна с равномерно разположени звена, които могат да бъдат украсени със скъпоценни камъни, перли или дори сложни метални конструкции. Гривните Station предлагат малко повече детайли от обикновената верижна гривна, но не са толкова натоварени, колкото гривната с талисман. Това ги прави перфектни за тези, които искат гривна с малко повече индивидуалност, без да превъзхождат.

Гривна с мъниста

Тази закачлива и гъвкава опция позволява постоянно преоткриване. Отличава се с гладка верижка с по-голям отвор в края. Различни мъниста, направени от сребро, скъпоценни камъни, дърво или дори стъкло, могат да се добавят, премахват или пренареждат, за да се създаде различен външен вид. Гривните с мъниста предлагат забавен начин да съчетаете тоалет, да изразите настроение или да покажете уникални колекции от мъниста. Те са идеални за жени, които обичат да персонализират своите бижута и имат творчески усет.

Разгледаайте и други сребърни бижута онлайн от Mysilver

Сребърните гривни са перфектен начин да добавите нотка лукс и стил към всеки тоалет. С толкова много разновидности, от които можете да избирате, има сребърна гривна, която да улесни вкуса и личността на всяка жена.

In : Мода

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)