Модни тоалети за пълнички дами: Какво си струва да имате в гардероба си

No Comment 44 Views

Как да се обличат по-пищните жени?
Противно на очакванията, съвременната мода е за всички, така че, скъпи дами, време е да забравите за безформените дрехи, които вместо да ги скриват, само придават обем. Имаме много вдъхновяващи комбинации за вас, благодарение на които не само ще изглеждате красиво, но и ще прикриете всички недостатъци на фигурата си. Да видим най-добрите стайлинг предложения за пухкави дами!

Макси рокли с флорални мотиви

Флоралните мотиви, напомнящи за романтичното бохо, както и животинските щампи са едни от най-популярните модели от много сезони насам. Разнообразни цветя, петна, змийска кожа и зеброви ивици – тези щампи се появяват върху повечето аксесоари и дрехи днес. Има страхотни макси рокли от Maxifashion.bg с такива мотиви. Не се страхувайте от смелите щампи, защото именно благодарение на тях ще прикриете изпъкналото си коремче. Рокля със стилна шарка пасва перфектно на всяка дама, независимо колко пухкава е тя.

Макси рокли с дължина миди

Есенният стайлинг ще грейне с пастелен плътен пуловер или жилетка върху прекрасна рокля с миди дължина! Такъв модел ще покрие масивните бедра и ще придаде елегантност на визията.

Макси рокли в ярки цветове

Много дами с по-големи размери се страхуват от ярките цветове, но това е излишно. Горното облекло с интензивен цвят ще ви помогне да отвлечете вниманието от прекомерни извивки, като изпъкнали страни или заоблени задни части. По-дългата кройка ще бъде идеална за това! Всички недостатъци ще изчезнат визуално, а на преден план ще се открои магнетичният красив цвят.

Стайлинг за пълни дами – подчертайте талията

Жените с голям размер най-често носят безформени, прекалено големи рокли. Но, ако подчертаете талията, силуетът да изглежда като пясъчен часовник. За това можете да използвате стандартен аксесоар под формата на колан. Покажете красивите си женствени форми и бъдете модерни!

Не е нужно много време, за да си отговорим на въпроса кой елемент от стайлинга е любим на всички жени. Роклята съпътства вярно всяка жена – както като основа за изискани тоалети, така и в ежедневието, когато просто искаме да се чувстваме красиви и да ни е комфортно. Особено през есента, за пухкавите дами, миди дължината е основният елемент от облеклото, към който се връщаме сезон след сезон.

Къде да намерите най-модерните макси рокли?

Посетете maxifashion.bg и ще се уверите, че дамските дрехи големи размери могат да бъдат страхотни, а не безформени и скучни! Тоалетите за пълни дами тук са съобразени с най-новите тенденции. За вас остава само да си изберете този, който ви допада най-много.

In : Мода

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)