Модели на матраци ТЕД без пружини

No Comment 114 Views

Матраци ТЕД са българска фирма, която от дълги години е на пазара и се е доказала в изработката на качествени продукти за сън. В тяхното портфолио ще откриете матраци с едно или две лица, комфортни топери, ламелни рамки, спални скандинавски стил, възглавници, завивки и много други. За да може да достигнат до всички клиенти и да удовлетворят техните нужди, матраците им са с различно ядро – с или без пружини. В тази статия ще разгледаме по-подробно техните модели, които са съставени от непружинно ядро.

  • Еднолицев и двулицев матрак Adeona

По-бюджетен избор, който се предлага както във вариант с вградена рамка, така и с две лица. Матракът е изграден изцяло от профилирана полиуретанова пяна, която създава лек масажиращ ефект върху тялото. Заради профила си, циркулацията на въздуха е отлична и се създава перфектна среда за сън. Дамаската на матрак Adeona е обработена антибактериално , а в прошивката има мемори пух, който създава мекота при допир. Като усещане е среден към твърд модел, подходящ за хора с проблеми в гърба и кръста.

  • Еднолицев матрак Armida

Уникален по рода си модел и единствения еднолицев матрак, който притежава калъф с цип. Ядрото е съставено от два панела профилирана пяна, които може да се разместват. В зависимост от начина, по който сте поставили панелите, ще получите различно усещане. Ако двата профила са насочени един към друг, получавате пружиниращ ефект. Когато горният панел е обърнат с профилираната част към спящия, той ще усеща лек масажиращ ефект. Ако пък сте обърнали панелите и сте ги поставили към гладката си страна, ще усетите матракът по-твърд и стабилен. С матрак Armida определено ще изпитате много и различни усещания, ето защо е и толкова предпочитан модел.

  • Еднолицев и двулицев матрак Memory Silver Flex

Тези два модела са за любителите на твърдите матраци. Изградени са изцяло от плътна HR пяна, като има и добавен слой мемори пяна. Издържат на по-големи натоварвания и са подходящи отново за хора с болки в гърба и кръста. При двулицевия вариант имате две страни с различно усещане, като от едната страна е memory пяната, а от другата профилирана пяна с масажиращ ефект. Матраците са от прочутата Silver колекция на матраци ТЕД, където има калъф със сребърни нишки.

  • Матрак San Marino Silver

Двулицев модел, отново от сребърната колекция на производителите. Много предпочитан матрак за деца. Предлага средна степен на твърдост, с ядро от профилирана и от двете страни пяна. Има обособени пет зони на комфорт, предлагайки нужната поддръжка във всяка част на тялото. Отново сребърни нишки в дамаската, които са със силно антибактериални свойства и калъф с цип за лесна поддръжка.

Избирайки матраци ТЕД, вие със сигурност няма да объркате. Качеството и комфорта ще са ви гарантирани, а в онлайн магазин за матраци Intershop.bg може да намерите всички техни модели с промоционални цени и бърза доставка.

Разгледайте и нашата галерия:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)