За булчинските дамски чанти с любов

No Comment 407 Views

bulchinski-chantiПодготовката за сватбата, безспорно и категорично, е трескава, напрегната, често сложна, а в повечето случаи и прекалено продължителна и толкова изтощителна, че покрай стреса можем да забравим нещо изключително важно. Разбира се, за булките вълнението и напрежението са в най-голяма степен и затова, за да ги улесним, днес, ще им споделим някои основни насоки и препоръки по повод булчинските дамски чанти. Ето какво трябва да знаете за тях:

  1. Преценете „багажа” си

Хубавото на булката е, че може да повери половината от личните си неща на своите шаферки – помощници и най-добри приятелки – но не винаги можем да имаме доверие и на тях за най-необходимите вещи по време на официалните церемонии. Затова добре преценете какво искате да носите в своята дамска чанта, преди да си купите модел, който може да се окаже твърде малък, или прекалено и излишно голям като размери.

  1. Практична и евтина дамска чанта за булка!

Тя се шие по поръчка и представлява класическа торбичка. Най-често, ако булчинската рокля се шие по поръчка, от екипа на  шивачките предлагат и тази услуга, а именно ушиване на торбичка от същия плат. Хубавото пък на тази идея е, че няма да се затрудните изобщо в избора на подходяща дамска чанта в бяло, която по всичко да пасне с обувките, прическата и най-вече вашата булчинска рокля.

  1. Дамски чанти тип плик – струва ли си?

Наистина тя е доста красива и модерна, но тази дамска чанта, определено, не е най-удобната за носене – особено на такъв повод и особено ако вие сте главната героиня в него. Отделно, ако вземете лека чанта с дръжка, ще бъдете сигурни, че няма да я изгубите по трасето. Най-удачна дамска чанта за булката си остава тази, която пристига с вътрешни презрамка от синджир или по-ефирен и незабележим материал.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)