Защо ви трябват рафтове в банята

No Comment 90 Views

Банята е място за лични дейности, които изискват правилните тоалетни принадлежности за тях. Точно затова ви трябва допълнително пространство за складиране: то може да дойде от мебели за баня, долни и горни шкафове или допълнителни рафтове по стените. В този текст ще разгледаме няколко идеи с рафтове, които правят банята по-практична и дори красива откъм естетика.

Дървени подложки по стената разположение в колона. Когато рафтовете са отворени и са много на брой можете да разположите върху тях както важните принадлежности, така и декоративни елементи. Рафтовете при този начин е добре да се поставят в ляво или от дясно на умивалника.

Когато имате големи мебели за баня, които имат достатъчно складово пространство. Можете да си позволите един или два рафта в близост до огледалото в банята, за да използвате нужните козметични принадлежности когато ви трябват в банята.

Стъклени етажерки в отворена колона за баня. Това също е начин да подредите добре интериора. Колоната осигурява рамка и сигурност, а стъклената материя стил и естетика.

Мебел, направена изцяло от рафтове. Това вече е занаятчийско произведение, което съдържа само отворени рафтове, за да разположите в тях по-важните принадлежности. Има и затворени вратички и чекмеджета за екстра складово пространство.

Рафтове при душа и банята също са практично и добро решение. Особено важно е те да са преценени според удобството на къпещия. Правилото за една ръка разстояние е особено важно особено при ваната, където трябва да сте по-внимателни особено при движения, които не са свързани с къпането. При душа пък можете да изградите ниша, в която да поставите важните тоалетни принадлежности за къпане.

Има много възможни идеи какви рафтове да поставите в банята си. Трябва обаче първо да съобразите най-точното им разположение според даденостите в помещението. Вдъхновете се като разгледате идеи и предложения в интернет. Качественият избор може да ви спести пари за обзавеждане за банята и ще ви помогне да направите банята си много по-практична.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)