Едни от на-добрите играчки за момичета и момчета

No Comment 26 Views

Никога не е било лесно да се определи кои са най добрите играчки за момчета и момичета . Много въпроси възникват, преди да се сдобием с играчка, която отговаря на характеристиките на нашите деца. Винаги е имало вродена нужда на малките, непрекъснато да откриват и изследват, за да развият психомоторните си умения и да увеличат пространствения си капацитет.  Искахме да направим отделна класификация на най -добрите играчки за момчета и момичета , както и въз основа на тяхната възраст , тъй като считаме тези два фактора за ключови при вземане на решение.

Не знаете ли каква играчка да подарите на децата или племенниците си?  Ние ще ви предложим няколко варианта за топ играчки.

Плачеща кукла, облечена като еднорог, идеална за момичета между 1 и 3 години. Счита се за играчка за 2-годишни и 3-годишни деца , както и за една от най-забавните играчки за момичета. Това плачещо бебе е една от модните кукли за деца днес, която ще плаче истински сълзи , ако махнем залъгалката, за това ще трябва да я излеем с вода. Можем обаче да я успокоим, ако я легнем и започнем да я галим.

Една от най-добрите играчки за 4-годишни момиченца, с които можете да се насладите на еднорога и куклата. Със звездата на PinyPon и еднорога разглеждаме една от играчките за 5-годишни (или 4-годишни) момичета, съставена от летящ еднорог и малка фигурка Pinypon. И двете са произведени с висококачествени материали, които гарантират устойчивост на удари.

„Света на Динозаврите“ е една от най -добрите и забавни игри за деца на 5 години, тя  ще помогне на вашите деца да опознаят истинския  свят с всички видове динозаври и околната среда  в която са живели. Ще ги намират за забавно, докато научават нови неща и ще им помагат да развият паметта и капацитета си за учене . Тези фигурки са изработени от специално PVC, без да са вредни или токсични за децата, имат и ръчно рисувана боя, която осигурява превъзходен реализъм и издръжливост. Ярките цветове и реалистичния дизайн на юрския пейзаж помагат на малките да изградят света на своите въображения.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)