Ако банята ви е голяма…

No Comment 397 Views

Да смените плочките с каквито поискате!
Знаете добре, че едрите плочки, както и тези в по-ярък и тъмен цвят съвсем не пасват на маломерната баня, защото ще я накарат да изглежда още по-тясна и малка. Обратно – в голямата площ можете да си позволите дори черни плочки за невероятно изискан интериор. В тази връзка, основният ви акцент тук трябва, задължително, да бъде златистото, за да създадете усещане за лукс и разкош.

 

Внасяне на допълнителен, необичаен и обемист декор…
Преглеждайки списания с подобни налудничави, но много екстравагантни идеи, се натъкнахме на какво ли не. В крайна сметка обаче нищо не можа да ни направи по-добро впечатление от колело сред класическите мебели за банята, музикален инструмент в центъра – китара, пиано и дори цяла арфа, а също така и истински дансинг с леко мъждукащи подови светлинки около ваната тип селско корито.

 

 Дамски кът
Обичайно, дамската тоалетка с прилежащия към нея диван или кресло за релакс, са в спалнята, но ако банята ви е достатъчно голяма, можете да пренесете дамския кът именно тук. Така, подготовката ви за важно събиране, на което да се покажете в целия си блясък, ще се концентрира на едно място и ще спестявате време в лутане от стая в стая в търсене на било то крем, или някакъв забравен лосион за тяло…

Източник: http://vsichko-za-baniata.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)