Xiaomi Redmi Note 4X – мощност, която ще ви изненада

No Comment 8 Views

С всяка изминала година българският пазар стават все по-богат по отношение на телефони. Внасят се нови модели и марки, които са добре познати на останала част от света, но в България тепърва навлизат. Една от тези марки е набиращата популярност Xiaomi. Китайската марка е изключително популярна в азиатските страни и е достоен конкурент на производители като Apple, Samsung, Huawei.

Качеството на Xiaomi е отлично за скромната сума, която плащате. Получавате всички параметри, от които се нуждаете и които се срещат при скъпите смартфони.

Едно от най-добрите предположения, които се появи наскоро на пазара е Xiaomi Redmi Note 4X. Този смартфон не само че ще удовлетвори всяко ваше желание, но и ще надхвърли очакванията ви многократно.

Разполагате с 5.5-инчов екран с Full HD резолюция. Красив и изчистен дизайн, който стои елегантно и перфектно допълва бизнес визията. На гърба е разположен сензор за пръстови отпечатъци, който може да използвате за по-бърз достъп и по-добра защита на смартфона. Алуминиевият корпус предпазва от лесно счупване или надраскване.

Освен че телефонът е красив външно, по нищо не отстъпва и по технически параметри. Вграден е с 8-ядрен процесор и чипсет Snapdragon 625, а така също и модерния графичен ускорител Adreno 506.

За безпроблемната работа разполагате с операционна система MIUI 8.2.2, която е проектира и направена по подобие Android 6.0.1 Marshmallow. Моделът се предлага с 3GB RAM и 32GB вградена памет. Ако все пак тази памет не е достатъчна има и място за карта с памет. Като слотът за картата е хибриден и на негово място може да поставите и СИМ карта.

За всички любители на висококачествените снимки има перфектна камера, с която ще могат да заснемат всеки момент. Задната и основна камера е 13MPx с F/2.0 бленда, а предната 5MPx  и отново с F/2.0 бленда. Селфи или обикновена снимка, заснета с задната камера ще са насладите на качество равностойно на професионална камера.

За спокойната и безпроблемна работа дълго, наистина дълго време е налична 4100 mAh батерия. Xiaomi е една от малкото производителки, които предлагат толкова дълъг живот на батерията срещу толкова малка сума. Ще използвате смартфона в продължение на най-малко 2 дни, а ако не сте от най-социалните личности може да издържи и 4 дни. Всичко зависи от интензитета на ползване, но със сигурност ще се разделите с ежедневното зареждане.

Ако искате да се насладите на високо качество, красив и стилен дизайн срещу никакви пари, то Xiaomi Redmi Note 4X и точно за вас. Отлични параметри, които достойно си съперничат с някои от най-скъпите смартфони на пазара.

Не се колебайте повече. Получавате отлично устройство с дълъг живот на батерията.

In : Друго

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)