Какво ни трябва, за да организираме парти

No Comment 40 Views

За да направим едно добро парти ще са ни необходими няколко неща. Все пак го правим с цел хората, които сме поканили да се забавляват и при следващата покана и да не се колебаят, а да ни уважат отново.

Първото нещо, което трябва да направим е да решим по какъв повод ще организираме събитието. Поводите може да са няколко: детски рожден ден, фирмено парти, парти за рожден ден, или празненство, за кръщенка, имен ден или друго. Парти може да се организира по всяко време на годината и с най-различни основания.

За детския рожден ден нещата стоят по различно. При организирането на детското парти трябва да предвидим торта, аниматор за децата и интериорна украса. Тортата трябва да бъде направена според повода. Магията на украсата и тортата като цяло се състои в това, че ще се изработят така, че да повдигнат духа на децата. Всъщност самото изработване на украсата допринася много за повдигането на настроението и си е цял купон. Може да повикаме малки помощници, които да се трудят в изработването на гирляндите, шапки, надуването на балоните, изрязването и оцветяването на апликации, рисунки и други забавни неща. Ако държите на здравословното хранене на своето дете и неговите гости може да помислите тортата да бъде домашна или приготвена от здравословни продукти. Родителите, които държат на здравето на децата си знаят, колко са вредни някои съставки като: палмова мазнина, изкуствени хранителни оцветители, бяла захар или подсладители и заместители на захарта като Е950, Е951 и Е952. Последните са изключително токсични и известни под наименованията Ацесулфам К, Аспартам и Цикламат.

В случай че решите тортата да е домашна само вашата фантазия може да ви ограничи, какъв вид лакомство да приготвите. Ако се спрете на варианта за покупка на готов сладкиш, то станалите популярни напоследък сурови торти от Raw Cakes ще зарадват децата на партито. И дори техните родители.

Какво представляват суровите и веган торти?

Тези здравословни торти съдържат съставки, които максимално се доближават до здравословния начин на живот. Избягват се всички изброени по-горе съставки, които масово се влагат в готовите продукти. Съчетанието на вкусове е такова, че да се хареса на всеки уважаващ здравето си човек. В суровите торти ще откриете само натурални продукти, био съставки и вещества, зареждащи тялото с много енергия и хармония. Може да успокоим по-консервативните ценители на храната, че въпреки ценните и здравословни съставки ще откриете любими вкусове като тирамису, бананова, малинова и шоколадова торта, брауни, торта от моркови и други полезни изкушения. Зеленчукови и плодови торти се търсят за много празнични поводи, а суровите шоколадови торти са хит сред малчуганите. Повече може да видите в сайта на Raw Cakes в категорията сурови шоколадови торти

Другото важно нещо е да се определи къде ще се проведе събитието. Може да го организираме в някой обособен за това детски кът. Заведение, ресторант или пък да предпочетем домашната обстановка или ако имаме дворно място, което би се съчетало страхотно, при хубаво време. Храната и тортата е от голямо значение. Все пак организираме парти и може да си позволим някои лакомства, които определено биха зарадвали малките гости. Все пак се опитваме да предложим здравословна храна под формата на сурова парти торта.

Организирането на друг вид парти, в което ще вземат участие хора, наши приятели, колеги и роднини седи по друг начин. Отново ще ни е необходимо да изберем място според повода, но тук нещата са различни. Ще трябва добре да се постараем в избора на менюто и питиетата, които ще предложим.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)