С какво да съчетаем късите панталонки?

No Comment 387 Views

Късите панталонки са неразделна част от гардероба на всяка дама. Те могат да бъдат от различни материи / например, от кожа, трико, дънкови, дантелени и така нататък /, както и с различна дължина и кройка. Ето дизайнерските съвети с какво да съчетаем различните модели къси панталони, за да изглеждаме модно и стилно:

Дантелени къси панталони

Това е един от най-провокативните модели къси панталони. Те се съчетават чудесно с шифонени блузки, може и изрязани, ако искате да изглеждате по-романтично. За повече сексапил, качете се на високи токчета.
Прилепнали къси панталони

Този вид къси панталонки се съчетават отлично с риза, свободно падаща блузка или тениска. Добре изглеждат и в комбинация с класическа блуза. Ако сте избрали да ги носите с риза, разкопчайте горните копчета и навийте ръкавите.

Класически модел къси панталонки

Идеално се съчетават с дълги блузи. Този модел панталони са подходящи за всякакъв повод, можете дори да се появите с тях в офиса. За по-делови вид, наметнете сако или подходяща жилетка и сложете високи обувки. Могат да се носят и с чорапогащник в телесен цвят.

Бермуди

Бермудите са един от най-популярните модели панталони и се срещат в голямо разнообразие от вариации – плажни шорти, спортни бермуди или бермуди да офиса. Лесно се съчетават с всякакъв тип блузи и ризи. Много сполучлива цветова комбинация се получава между бермуди в тъмно кафяво и блузка в светъл цвят.

Дънкови панталони

Те са най-често срещаните в гардероба на дамите, вероятно защото са удобни и се предлагат в зашеметяващо разнообразие от форми и стилове. Стоят чудесно, когато са комбинирани с блузи в метални цветове. Подходящи за тях са кожените аксесоари – гривни и колани. За по-секси излъчване съчетайте с полупрозрачна блузка.

Късата пола-панталон

Късата пола-панталон също е много харесвана от дамите. Съчетава се с повечето модели блузи и ризи. Можете да я носите и с елегантно потниче и ниски обувки.

Източник:https://album.bg/ 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)