Спасете лятото с бързи заеми от Credirect

No Comment 12 Views

Лято е – сезонът за забавления, отпуски, пътувания, ремонти и всякакви други приятни дейности. Много наши сънародници отпътуваха за Гърция на море. Няма как в тази жега да не ви се почива и на вас.

Лошото е, че парите все не стигат. Трудно е да чакаш да се съчетаят взимането на заплатата с добра оферта за морето. Трябва да се реагира бързо. Какво може да се направи в случая?

Можете да вземете заем от познат, роднина или приятел. Все пак, колко човека могат да се похвалят с толкова имотни приятели, които са способни да услужат с едни 500 или 1000 лв. в разгара на лятото?

Банките предлагат отлични условия за кредити, но изискванията към клиентите са прекалено големи и малцина успяват да достигнат до одобрение. Срокът за взимане на решение е прекалено дълъг и лятото може да свърши докато чакате заветната сума. Ако парите ви трябват от днес за утре, банката няма да ви свърши работа.

Чудесна опция за финансова инжекция, която ще осъществи на мига мечтата ви да си починете за седмица на морския бряг, е кандидатстването за бързи заеми от Credirect.

Credirect има богата гама от продукти. Така успява да отговори на нуждите на възможно най-голям брой клиенти. Преди да запонете да избирате най-подходящият заем за вас, трябва да сте наясно, че Бързите заеми не са толкова евтина услуга. Лихвите са по-високи от тези на банките, но пък имат и своите предимства.

Бързите заеми са точно предназначени за спешни случаи, в които никоя банка не може да реагира така, както Credirect. Компанията предлага възможност за избор на срок за погасяване на задължението и размер на погасителната вноска.  Кандидатстването се извършва онлайн през сайта на компанията. Одобрението се получава също онлайн, а желаната сума можете да получите по банков път и през каса на Изи Пей. Процедурата е максимално улеснена и отнема съвсем малко време.

Един от най-предпочитаните продукти на компанията е Кредит до заплата. Избирайки него, можете да потеглите към морето, когато си искате, взимайки сума, равна на сумата на заплатата си или поне на голяма част от нея. Изборът за срока погасяване на цялата сума е ваш. Компанията предлага два варианта –  да погасите цялата усвоена сума за 15 или за 45 дена.

Това е приемлив вариант за всички, които не обичат да имат задължения към някого. Взимате желаната сума и в рамките на месеца я връщате след като вземете заплата. Не се налага да плащате на вноски месеци наред взетите пари и да мислите да не пропуснете датата и дали няма да излезе някой проблем, който да затрудни плащането на заема.

Логично е, че и лихвата на подобен заем е много по-ниска от тези с месечни вноски. Разбира се, преди да кандидатствате, трябва да си направите добре сметката каква сума ви трябва и да не се изкушавате да разширите разходите си. Тези пари вие трябва да ги връщате. Колкото са по-малко, толкова по-лесно ще ги върнете.

Не се изкушавайте да вземете заем на същата стойност, колкото е целия размер на заплатата ви. Всеки месец имате разходи за различни комунални услуги. Сметките няма как да не се платят. Затова е добре да имате предвид каква сума обикновено отделяте за  сметките и да вземете заем, еквивалентен на остатъчната сума след плащане на домашните сметки. Така няма да имате никакви затруднения след като се върнете от почивката да се разплатите с доставчиците на услуги за дома ви и да си платите заетата сума от Credirect.

Достатъчно е да разполагате с интернет връзка, компютър или мобилно устройство. Влезте в сайта на компанията и следвайте стъпките, които ви диктуват написаните правила. Ще ви бъдат поискани някои данни и ще трябва да отговорите на няколко въпроса, след което ще получите отговор дали сте одобрени или не.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)