Скарахте ли се за това как изглежда банята?

No Comment 92 Views

В едно онлайн списание за обзавеждане за баня бе проведено интересно проучване, което засяга пряко интериора на банята със семейния живот. Получиха си много интересни резултати, които на българска почва сигурно биха били различни, но така или иначе са интересни да се отбележат.

Първият въпрос зададен към потребителите беше, дали някои караници в семейството не са се случили заради това как да се обзаведе банята, кой как я използва, и още по-лошо, били ли са драматични тези караници. Оказва се, че много малък процент от хората, които са дали мнение, са посочили обзавеждането за баня като семеен проблем. Тези, обаче които са посочили продължават теста с още въпроси.

Забравете клишето, не е вдигната или свалена седалката на ултралуксозната тоалетна чиния. Не е това основната причина за караниците при семейните двойки. Най-голяма причина е оставянето на хаос и безпорядък в банята и тоалетната след използването й. Очевидно е, че нито дамите, нито мъжете могат да търпят своеволия в най-интимната стая в къщата и тя да бъде замърсена или неподредена. Двойките понякога се карат и за престоя, но това е нормално особено ако семейството е по-голямо или тръгва на работа в ранен час.

Хората в западна Европа прекарват средно по 2 часа на седмица в банята. Толкова поне показва проучването. От съществено значение е в случая какъв вид баня има едно семейство. Ако разполага със свободностояща вана или хидромасажен панел, то часовете се увеличават.

Изглежда обаче, че хората въпреки, че прекарват около 2 часа на седмицата в банята, се къпят минимум по 4 пъти на седмица. Много хора посочват, че се къпят и повече от 6-7 пъти, което е напълно нормално на фона на модерните системи и технологии в банята, които пестят водата, осигуряват по-добра хигиена и са по-икономични  спрямо уредите в миналото.

Изглежда че хората спорят и затова какви мебели за баня да изберат, защото една от причините за скарването е дали в банята трябва да има екстра шкаф с плот или не. Е, ние не предлагаме да се карате за такива работи, а просто да намерите решение в съзвучие, така че да имате една прекрасна, модерна и хармонична баня.

Източник: https://granitogress.com/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)