Новости в системите за заключване с чип

No Comment 49 Views

Света на технологиите се движи напред с всяка секунда. Много иновации са въведени в последните години, които целят да облекчат нашето ежедневие и да ни осигурят спокойствие. Едно от най-новите технологични решения в охранителният бранш е системата за заключване с чип. Тя е надеждна и сигурна.

По-новите кооперации, офиси и обществени сгради се заключват именно чрез електронно заключване с чип от Optima11. Отговорът на този феномен е много ясен, повечето фирми разработиха системи на достъпни цени и вече почти няма човек, който да не познава и използва подобен начин на заключване. Доказано във времето престъпността е снижена почти до нула и хората не се притесняват за своето имущество, когато са извън него или са просто на почивка за няколко дни.

Сигурността е гарантирана, при това на много достъпна за всяко домакинство цена. По-обикновените системи за заключване с чип са около 80 -100 лева, което имайки предвид, че е дългосрочна инвестиция не е разход от голям мащаб.

Новостите в сектора се простират доста над мечтите ни от преди десет години назад. Преди звучеше футуристично да си представим, че с дистанционно или персоналният си мобилен телефон, можем да отключим, която и да е врата. Днес, това е реалност.

Даже много повече от ежедневие. Хиляди домове и офиси се довериха в последните години на системите за заключване с чип и техните новоприемници – тези с дистанционно или GSM.

В интернет има много информация по въпроса и може да се поинтересувате, какво се случва на пазара за охранителни системи. Като цяло, всяка година излизат модели, които повишават сигурността и тенденцията няма да се променя.

Ако говорим за достъпни за всеки дом модели заключващи устройства, тези с чип са най-широко приложими.

Според модела „ключ”, системите за заключване с чип са два вида – безконтактни и контактни. От самите определения става ясно, че едните работят с пряк допир, а другите само с доближаваше на чипа до четящото устройство. И двата вида осигуряват защита, но контактните заключващи системи с чип гарантират много повече. Поради механиката си на работа, те осигуряват високо ниво на защита и са предпочитани от потребителите. Разликите в цената на едните и другите устройства за заключване с чип не са големи. Първият модел система е около 90лв, а вторият около 150лв. Към тези цени имаме предвид, че всяко домакинство само може да определи, колко „ключа” ще бъдат достатъчни за всички членовете. Ако се налага могат да се извадят допълнителни. Също така и да бъдат спрени достъпите на определени чипове до системата. Тази екстра осигурява допълнително ниво на защита, тъй като при загубен или откраднат чип, единственото , което се налага е, да уведомите сервизната фирма и тя за няколко минути може да изтрие номера на конкретния чип.

Потърсете информация и се запознайте в детайли с новостите на пазара за системи за заключване с чип. Намерете и купете най-доброто, което съответства на Вашите нужди.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)