Монтиране на система за заключване с чип

No Comment 126 Views

Какво може да кажем за традиционните ключалки? Свикнали сме с тях, но дали навика ни защитава от набезите на крадци и недоброжелатели, едва ли… Статистиките доказват обратното. Независимо дали живеете в малко или голямо населено място, вандалите са на всякъде. Безсмислено е, да размишляваме над моралната гледна точка, има ли право някой да разбие вратата на частна собственост и да вземе имуществото от вътре. По-разумно е да се съсредоточим над това, с какво по-надеждно средство да защитим жилището си.

Електронното заключване с чип е технология на настоящето и бъдещето. В сектора на защита на личната собственост, съвременните изобретения дават своите най-добри резултати и клиентите потвърждават това. Много жилищни кооперация преминали на електронно заключване с чип, споделят факта, че липсват каквито и да е опити за кражби и влизане с взлом в тяхната собственост.

Монтирането на заключваща система с чип се осъществява от фирмата доставчик на продукта и услугата, включваща 24 часов сервиз. Щом вече сте решили да преминете от механичен вариант на електронен сте на ясно, че ще спечелите удобство в експлоатацията и надеждна защита.

Този тип заключалки могат да се поставят на всяко място – на касата на вратата, на самото крило и изобщо, там, където ще е удобно за всички живущи в кооперацията да се обслужват безпроблемно. Наричат ги невидимите брави, тъй като липсва традиционна ключалка. Крадците няма къде и какво да разбиват, тъй като електронното заключване с чип има предвидени всички възможни изобретени защити, срещу евентуалните им набези.

Системата дава сигнал при грубо физическо вмешателство и дори и да бъде силово наранено самото устройство, вратата няма да се отключи. В механизма са предвидени защити срещу електрошок, прекъсване на електричеството, физически повреди и други. Електронният четец не може да бъде повреден.

Експлоатацията е елементарна и удобна. Всеки жител на блока (или апартамента) притежава персонален чип, който е с уникален и предварително въведен код. При досег с четеца, електронното заключване се информира за Вашето желание да влезете и подава звуков сигнал за готовност. Остава само да се прибере у дома!

Лесно и удобно. На практика системата се е погрижила, нищо в режима й на работа да не Ви затруднява.

Електронното заключване с чип на CSSofia.bg е система, която не се износва. Както вече описах, при нейното функциониране не е предвидено нищо, което може да намали капацитета й на работа с годините. Чиповете са устойчиви на физически удар и повреда.

В обслужването са включени услуги като отписване на чипове, както и допълване на нови. Ако сте новодомци, веднага ще имате възможност да притежавате чип за достъп, в количеството заявено от Вас предварително. За загубили своя чип или наематели, които сменят адреса си, сервизната фирма, ще се погрижи техните кодове с персонални номера, да бъдат заличени.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)