Професионален домоуправител цени

No Comment 41 Views

Професионален домоуправител цени? Цените на услугата варират. Обикновено договорката става след лична среща, оглед на сградата и договаряне на задълженията, за които трябва да се грижи човекът. Почти винаги става на въпрос за индивидуална оферта и специално калкулирана цена за услугата. Ще се опитаме да ви дадем насоки все пак, според вашите нужди. Важно е пакетът от услуги да е съобразен с вашите изисквания и потребности. Това е единствената гаранция за успех.

При стандартният пакет услуги може да очаквате професионален домоуправител цени започват от няколко лева на апартамент. В документално отношение при тази услуга може да очаквате организация и провеждане на общите събрания, правене на протоколи и водене на книгата на собствениците. Ако все още нямате правилни за вътрешния ред, той ще бъде изготвен. Може да имате нужда и от регистрация на етажната ви собственост в общината.

В този случай, домоуправителят ще се занимае и със събирането на нужните такси за поддръжка на етажната собственост и консумативи – електричество, вода, и т.н. Той ще се занимае и с плащането на въпросните разходи. Събирането и плащането на средствата по предварително определен график.

Ако говорим за по-комплексна услуга, професионален домоуправител цени се договарят допълнително. Не е проблем към горните услуги да се прибави почистването на общите части. Поддържането на хигиената ще става отново по предварително уговорен график. Домоуправителят може да се заеме с оформянето на документацията за вашия асансьор, ако имате такъв. Той ще се грижи и за безопасната експлоатация, като ако има проблем ще се погрижи за връзката със специалисти, които да го отстранят.

До тук погледнато цената няма да е много по-голяма от разходите, които правите в момента вършейки тази работа, с оглед на това, че вече няма да отделяте и минута за тези неприятни неща. Това допълнително оправдава професионален домоуправител цени.

 

Разбира се, нещата които изброихме до тук не са единствените, за които може да се договорите. В една сграда има още неща за вършене. Електрическата инсталация също се нужда е от поддръжка, най-малкото под формата на подмяна на изгорелите или изчезналите осветителни тела. Ако имате зелени площи или просто проблем с инсекти в общите части, домоуправителят може да се заеме с пръскане и обезпаразитяване. Може да пожелаете редовна поддръжка на зелените площи – оплевяване, поливане, засяване на цветя и всичко в този ред на мисли. Зимата пък, със сигурност ще се радвате, ако има кой да изчисти снега пред сградата.

 

Професионален домоуправител цени се определят за всеки клиент поотделно, за да получите максимална стойност за парите си.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)