Новости при производството на интериорни врати

No Comment 91 Views

Във време на ожесточена конкуренция техническият прогрес не стои на място, а се развива непрекъснато. Всеки производител на интериорни врати се опитва да излезе пред конкуренцията с нещо ново, което да предложи на клиентите си. Една такава иновация са скритите панти. Начинът, по който се изработват и монтират скрити панти е много различен, а някои производители дори патентоват своите изделия. Крайният резултат – монтираните вече интериорни врати от Treska-bg.com със скрити панти са много красиви и нищо, освен повърхността на самата врата не смущава погледа.

Втора много красива и полезна иновация са специалните стъкла за интериорни врати. Стъклените врати изглеждат много впечатляващо, особено когато са с множество орнаменти и рисунки, които променят светлината. Красиво е, но много хора се притесняват, че може стъклото да се счупи и да нарани някого. Със специално проектираните стъкла, това няма как да се случи. Освен, че са много здрави и издържат на доста сериозни удари, тези стъкла в случай на счупване се разпадат на малки парченца със заоблени краища. Няма нито едно стъкло с остри ръбове, което да пореже някого – дори и директно да се изсипят върху някой човек, парченцата няма да го наранят.

В доста новостроящи се сгради се включват особени архитектурни елементи, които изискват нестандартни интериорни врати от Treska-bg.com. Заоблени като арка в горната част или с асиметрична форма – възможностите са неограничени, просто собствениците трябва да направят поръчка за модел, цвят и дизайн. Много подходящи за мансардни етажи с наклонени тавани са вратите със скосена форма в горната част, според наклона на тавана. На такова място стандартна врата не може да се монтира, така че се прави поръчка по индивидуален проект.

За хол, кухня или кабинет се проектират интериорни врати тип хармоника или плъзгащи. Хармониките са много удобни, не заемат място и могат да се направят по много ефектен начин. Материалите за тяхната изработка са най-различни, като се започне от дърво, PVC, алуминий, стъкло и се стигне до необичайни за врати материали като кожа и текстил. За плъзгащите врати има определени правила при монтажа, за тях трябва да има достатъчно пространство за плъзгащата се част.

За мързеливите има създадени автоматично затварящи се врати, които улесняват живота с перфектните си механизми. В някои помещения, като килер в кухня или сепаре в спалня са подходящи “летящи” врати, които нямат брави. Те просто се бутат за да се отворят и след това сами се затварят. Изобщо идеите за изработка и монтаж на нестандартни интериорни врати са безброй. За производители с традиции не е проблем да задоволят всички желания на клиентите си. Модел, цвят, декорация – всичко това се уточнява, след което се изработва прецизно. Накрая остава само да се монтират готовите врати по местата си. След като всичко приключи и вратите са монтирани, жилището се променя и придобива завършен вид.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)