Продажба на апартаменти в София – топ места за инвестиция

No Comment 48 Views

www.ues.bg консултантски услуги за продавачи и купувачи

Продажба на апартаменти в София – къде търсят масово жилища в столицата купувачите и къде го предлагат продавачите? На този въпрос е доста трудно да се даде точен отговор, понеже за всеки имот и всяко местоположение си има купувач. Но не винаги продавача на имоти го намира така бързо и лесно! Що е то консултантски услуги за купувачи и продавачи на имоти и защо въобще могат да ви притрябват? Всеки имащ желанието да продаде или закупи жилище в столицата или другаде в страната/по света – е добре да потърси професионална консултантска агенция за имоти. Какво ще му предложи тя? Агенциите помагащи ви да продадете или закупите даден имот ви помагат най-малко в три неща: да намерите/пласирате имота, той да е на максимално добро местоположение и с всички екстри, да намерите точните купувачи/наематели за него още преди да е готов! На www.ues.bg ще се уверите, колко богато портфолио от имоти може да има една професионална имотна агенция и защо, чрез нея продажбата на апартаменти е в сигурни ръце!?

Продажба на апартаменти в София – къде са топ локациите за инвестиции на зелено?

Несъмнено строителните предприемачи от страната и чужбина избират София за най-атрактивното място в страната – където да осъществят инвестициите си в имотния сектор. Наред с бума на офис строителството и офис сградите от ново поколение, в столицата се появиха и редица проекти за жилищно строителство от съвременен и модерен тип. Те са напълно оправдани, понеже търсенето на подобен тип имоти е все по-голямо и столичани и гостите на столицата са склонни да инвестират в закупуването им. Unique Estates са имотна агенция, която има солиден опит в търсенето и предлагането на лукс имоти и бизнес имоти. Компанията е утвърден професионалист и поддържа партньорства с редица местни и чуждестранни предприемачи от корпоративния сектор. В момента топ местата в столицата за модерно и луксозно жилищно строителство са кварталите около Витоша – Симеоново, Бояна, Драгалевци и други. Панчарево и Манастирски ливади също значително се разраснаха.

Общо взето София стана толкова пренаселена в центъра и крайните квартали, че все повече софиянци търсят отдушник в по-отдалечени локации с добри пътно-транспортни връзки към центъра. Желаете да инвестирате в жилищно строителство и продажба на апартаменти в София – доверете се на www.ues.bg. Тук вашият имот ще бъде представен на редица тематични бизнес срещи, ще бъде професионално заснет и маркетингово представен на потенциалните купувачи!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)