Подходящи ли сме един за друг?

No Comment 46 Views

Той е страхотен, мил, очарователен, грижовен. Но дали ние сме подходящи един за друг? Ето го големият въпрос, който нежният пол си задава при всеки старт на нова връзка. Винаги има едно тихо гласче на съмнение дали има външна сила от която зависят нашите бъдещи взаимоотношения. При мъжете също съществува подобно съмнение, но вместо те да следят своя любовен хороскоп се отдават на моментната наслада и на силно първично привличане. И двата пола са наясно с това, че нито един любовен хороскоп не може да спре инстинкта. Разбира се, след като е преминала вълната на влюбване, на дневен ред идват търсенията на въпросите, за мен ли е този принц или принцеса.

Любовният хороскоп е ключ към отговора на тези въпроси. Силата на астрологията е толкова мощна, че хилядолетия наред е успявала да докаже своята правота. Имаме рождена карта, в която като на хард диск са записани нашите силни и слаби черти, особеностите на нашия характер, предопределеността на нишите житейски търсения. Данните в един любовен хороскоп са тези, на които се осланят астролозите създавайки един партньорски любовен хороскоп. Съществуват много доказателства за това, че предварително може да разгадаем своето бъдеще с помощта на опитен астролог, който да изготви нашия персонален любовен хороскоп.

В днешно време, дори и при силно развита наука като психологията, астрологичният любовен хороскоп не е загубил популярност. Нещо повече, хората все по-често си поръчват синастрия, като метод да разгледат две рождени карти и да установят това ли е техният семеен партньор. Обмена между двама отделни хора е сложен процес, но в него има някои основополагащи правила, които със сигурност могат да бъдат спазвани с голяма лекота. Едно от тези правила е липсата и нейното допълване. Този компенсаторен метод е сигурен начин да създадете здрава и устойчива връзка. В любовния хороскоп, както и във личния рожден се вижда, къде Вие може да допълните съществуващи липси в характера на Вашия любим, както и обратно. Ако сте натрупали достатъчно житейски опит, то неминуемо сте на ясно, че не съществуват перфектни семейни взаимоотношения. Основният действащ принцип е, задоволяване на липси, от единия партньор в другия и разбира се – в обратен ред. Тоест опита трябва да Ви е показал, че динамиката и съвместното развитие на отделните личности са ключа към успешния брак. В статично състояние на връзката, много скоро може да бъдете сигурни, че тя ще се изчерпа и няма да има повече на къде да вървите ръка за ръка.

Любовния хороскоп ще Ви даде предварителна информация, която съветът ми е, използвайте отговорно и си задайте въпроса – готов ли съм за промени в името на една бъдеща хармонична и пълна с любов връзка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)