Чести грешки при поддръжката на Фейсбук страница

No Comment 14 Views

Поддръжката на една Фейсбук страница определено изисква време и достатъчно познания. Целта е да провокирате комуникация с потребителите и по-конкретно с вашите фенове. Мнозина предпочитат сам да публикуват автоматично постове, но така се губи основаната роля на социалната мрежа – хората да общуват, а не да четат някакви обяви.

Вариантите за поддръжка на вашата Фейсбук страница са да си я поддържате сами, да наемете друг човек, който да се занимава само с това или да оставите тази задача в ръцете на фирма, която предлага подобна услуга.

За първия вариант, както е видно, е необходимо да разполагате с много време. Тъй като вие си имате собствен бизнес, който изисква повече концентрация и сте доста натоварени, явно Фейсбук страницата ви ще бъде ощетена в известен смисъл.

Наемането на един човек, който да се грижи за страницата ви, изисква да се доверите на професионалист, а не на случаен човек. В противен случай трябва да го обучавате преди да се заеме със задачата

При третия случай със сигурност фирмата, която ще наемете ще разполага с опит и достатъчно познания за дейността. С вашата страница ще се заеме цял екип и успехът няма да закъснее. Наемането на фирма за поддръжка на Фейсбук страницата ви определено ще е по- евтино, отколкото да натоварите само един човек с това.

Ако за начало решите сами да започнете поддръжката, стремете се да не допускате грешки, които да провалят усилията ви.

Когато се изкушавате да използвате някоя актуална тема за момента, трябва да сте напълно сигурни, че вашата аудитория ще приеме тази тема присърце.

Не пренебрегвайте комуникацията с феновете в страницата си. Няма значение какви коментари оставят. Веднага реагирайте. При отрицателен коментар, проучете проблема и не бъдете рязък в отговора си. Добре е да запазите благоприличие и да не продължите негативния тон, подет от потребителя. Това ще ви издигне в очите останалите фенове. Няма да постигнете нищо положително, ако изтриете лошия коментар.

Източник: ВЕСТНИК ALTITUDESICKNESS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)