Поводът ли определя модела на дамската рокля?

No Comment 2 Views

Скъпи дами, очаквате ли с нетърпение посещението на някое специално събитие, за да имате възможност да заблестите с нов тоалет?

Предполагаме, че това е една от причините за вълнение преди всяко бляскаво събитие, което разбира се, е предшествано от дълги часове в обмисляне на най-подходящата рокля, която отговаря на тематиката на самото тържество, както и на вашия собствен стил.

Това е и причината, поради която днес ще поговорим именно за моделите на роклите, които отговарят на различни поводи и бихте могли лесно да откриете с високо качество и на разумни цени в онлайн магазините.

Първото, което трябва да имате предвид е, че трябва да вземете под внимание сезона.

С други думи – какви са температурите навън? В случай, че събитието ще се състои на открито, то тогава със сигурност градусите навън ще бъдат достатъчно високи, за да ви дадат възможност да се премените в красива рокля от лека материя и в по-светъл цвят.

А защо да не заложите и на флорални мотиви и по-къса дължина? Коктейлите на открито често не изискват прекалено формално облекло и представителките на нежния пол биха могли да заложат на тоалет, който е стилен, но в същото време и не прекалено строг.

Тук е мястото да поговорим за дължината на самите рокли за партита навън. Бихте могли да заложите на дължина до коленете или пък свободно падащ модел, тъй като самото събитие е ситуирано сред природата.

Ако пък температурите навън са ниски, роклята би трябвало да бъде дълга.

Задължително е да помислите и за подходяща наметка, например болеро, която да играе ролята на допълнение към самия тоалет, а и да ви предпази от студеното време.

На второ място поставяме правилото за вечерните поводи.

При тях правилото гласи, че най-добрият избор за цвят на роклите са бордо, черно или пък синьо. Но освен цвета на самата одежда, трябва да вземете под внимание и самият ѝ силует. С други думи – препоръчваме ви да заложите на тоалет, който е с изчистен силует и без прекалено много искрящи елементи или пък декорации.

Продължаваме с рокля за сватба.

Ако сте поканени на сватба, то тогава съветът ни към вас е да се спрете на рокля със светъл цвят, но в никакъв случай бял или пък доближаващ се до бялото, тъй като не бихте искали да изместите булката от погледите на всички присъстващи. Кремавият, светло розов или светло син цвят са най-подходящи, като отново трябва да се съобразите с мястото, на което ще се проведе самият сватбен прием.

Поканени сте на рожден ден и искате да изглеждате прекрасно?

Отново ви напомняме, че когато става дума за повод на отделен човек, не би трябвало премяната ви да бъде прекалено крещяща, за да не измествате главният герой на събитието. Но бихте могли да заложите на рокля в светъл цвят с различни елементи по ваш вкус.

Всяко парти изисква да се премените в определен стил. А какво по-хубаво за всяка дама от подготовката за специално събитие и избора на специална рокля, с която да привлича всички погледи.

Източник: Пожелания за рожден ден

In : Мода

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)