Пленителните дамски боти

No Comment 21 Views

Вероятно не трябва да припомняме, че симпатичните дамски боти са може би най-съществената тенденция за есента тази година и вероятно през последните пет години. Дамите обичат ботите както заради тяхната практичност, така и заради многото възможности за съчетаване.

Дълго време се ширеше виждането, че ботите са предназначени да се носят само с тесни дънки, а ако ги носите с пола, чорапогащите са задължителни. Но модните правила са създадени, за да бъдат нарушавани. Световните тенденции помагат да се въведе нова ера в света на красивите дамски боти – можете да ги носите с всичко.

Ще ви припомним няколко начина, по които да носите ботите си през този сезон, от традиционния чифт дънки и пуловер до нещо неочаквано като миди рокля или мини пола без чорапогащник.

В черно от главата до петите винаги ще изглеждате добре. Черна блуза с черни тесни дънки и черни боти с токчета е класическо съчетание, което изглежда доста скучно и традиционно. Но не забравяйте и другите цветове на дъгата – тези, които могат да ви дадат една изцяло нова перспектива върху привлекателността на монохроматичен ансамбъл.

Никога ли не сте си представяли да се облечете напълно в кафяви тонове, светло бежово и богати шоколадови нюанси? Ефектът е поразително добър и неочакван – и разбира се, подходящ за повишаване на настроението.

Бургундският е друг удачен цвят, който ще изглежда добре от горе до долу. Въпреки това можете да разнообразите с  рокля и обувки в еднакъв цвят. Това ще бъде свежо.

Ботите са станали толкова предпочитани, че дизайнерите и търговците на експериментират с всякакви цветове и текстури, като предлагат модели за всички – за звездите на уличния стил и на нас обикновени хора.

Ако не сте толкова смели, когато става въпрос за някаква закономерност, просто се откъснете от черното или кафявото, за да опитате нещо като сиво или нещо в неутрален металик като злато или сребро.

Разгледайте нашите продукти тук: https://stiletto.bg/

In : Мода

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)