Макси мода за пищни дами

No Comment 98 Views

В нашето съвремие модният свят е обхванат от демократизация и стремеж към естествена красота. Всеки трябва да цени свободата и комфорта да бъдеш себе си. А това означава, че девойките и дамите от категория „плюс размер”имат възможност да не скриват своята красота.

Напротив, пищните красоти могат да бъдат показани изумително и да се подчертае хармонията в тях.

Макси модата предлага на дамите красиви облекла в широка цветова гама. Светлите тъкани увеличават обема само в контраст с тъмния цвят. Понякога това тяхно свойство е за добро – например, когато е нужно визуално да се увеличи някоя непропорционална част на тялото.

Роклята или костюма макси мода, изпълнени в бял цвят, не увеличават размера, а даже предават стройност, защото като цяло силуета е издържан в един цвят.

Светлите цветове са много актуални за пролетта и лятото, когато на привикналите в тъмни цветове дами ще им бъде много горещо. Само трябва да се подбират дрехи от плътни платове и да са свободни около тялото, но не и провиснали.

В хладните вечери белият цвят също има право на красиво и стилно съществуване. И така – обичайте себе си и носете бяло!

Много девойки и дами с пищни форми предпочитат изчистените платове – без рисунки и щампи, защото мислят, че дрехата с щампа добавя обем на фигурата. Всъщност, щампите отвличат вниманието от някои недостатъци на фигурата.

Можете да изглеждате с хармоничен силует като използвате дрехите макси мода, изработени от платове с щампи.

Сега в модните тенденции преобладават нежните, не контрастни щампи. При много платове рисунките и щампите са с меки цветове, което ги прави приятни за погледа и красиви за изработване на дрехи макси мода – за красавиците с чудни форми.

Вие може да си създадете чудесен хармоничен силует, използвайки дрехи с орнаменти.

Дължината миди или макси е прекрасен избор за дамите с женствени форми. Роклите и полите с такава дължина удължават силуета, правят го строен и визуално вие изглеждате млади и свежи.

Какъв да бъде модела за вас – пробвайте различни и сами ще си изберете подходящия – този, в който се чувствате най-добре, защото свободата да бъдеш себе си е право на всеки.

In : Мода

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)