Кредит без поръчител и достъп на банката до месечната ви заплата

No Comment 13 Views

В първата част ви разказахме за някои институции, които предлагат гъвкави условия за потребителите си, при теглене на кредит и максимално съображение към тяхното спокойствие. А, какви могат да бъдат тези условия, ако не такива, които не изискват гарант (поръчител) и превод на работната ви заплата.

За някои от тези институции и условията, които предлагат, ще ви разкажем в следващите редове.

  • Ти Би Ай Банк

Те се водят от принципа за максимално удобство на клиента. В този ред на мисли кандидатстването може да стане по телефона или онлайн, по ваше желание не е изключен вариантът и на място в офис. Също така одобрението ви може да стане за няколко минути или максимум до 2 часа. Сумите, които могат да ви бъдат отпуснати са от 300 до 7500лв, като срока за погасяването се определя от вас и може да бъде минимум 3 месеца и максимум д 3 години. Да бъдеш пълнолетен е задължително и също така доказателство за българско гражданство. Чужденците, които от дълго време пребивават в страната също могат да се възползват.

  • Райфайзен Банк

Отново прости условия. Без поръчители и без такси за предсрочно погасяване. Одобрението става до 2 часа, а кандидатстването по ваше решение – мобилно, онлайн или с живо присъствие на място. Максимум на заема е до 7000лв, а погасяването му става в рамките от половин година до 7 години. Изисква се заплащане на такса както за разглеждане на документи, така за отваряне на сметка и месечното ѝ обслужване. През първата година лихвата е фиксирана, за останалия период това не е така, като плаващата лихва се определя от пазарни индекси и разбира се надбавка на текущата банка.

 

Условията на тези институции максимално улесняват потребителя и ви дават възможност да получите бързо парите, от които се нуждаете.

In : Друго

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)