Какво е Escape Room?

No Comment 9 Views

В последните месеци Escape Room Sofiа бързо набира популярност. Какво всъщност представлява това?

Това е новият модел игра за младото поколение. Цял отбор младежи в продължение на един час бива заключен в помещение без връзка със света. Вътре ги чакат куп загадки и казуси, които трябва да бъдат решени. Това може да се случи единствено с екипна работа, обсъждане на проблемите в търсене на правилното решение, за да могат всички да стигнат до изхода и да намерят ключа за ключалката.

Тази игра е подходяща както за деца, така и за по-възрастни. Забавлението е гарантирано! Влизайки в стаята с приятелите, можете лесно да разберете на кого можете да разчитате и в реалния живот. Всичко в тези стаи е направено толкова реално, декорите са  толкова реалистични, че минути след като сте влезли вътре, ще забравите, че всичко е измислено и това е само една игра.

Някои големи компании в последно време предпочитат да провеждат своите тийм билдинги в такива стаи. Играта тренира точно екипната работа и така ясно се вижда кой как може да работи със своите колеги и въобще дали е екипен играч.

В тази игра може да се впусне и едно семейство. Така всички ще се забавлявате от сърце и ще има полза от тази игра. Това забавление набира все повече почитатели, затова все повече клубове оформят подобни Escape Rooms  с разнообразна тематика, за да могат да отговорят на вкусовете на повече играчи, търсещи интелигентно забавление.

Цените за това удоволствие са напълно достъпни и оправдани. Колкото повече играчи влязат в стаята, толкова по-малка излиза цената на един играч.

Добре е предварително да планирате това свое забавление. Обадете се на избрания от вас клуб и резервирайте ден и час, както и стая, в която желаете да се забавлявате. Така ще сте сигурни, че няма да останете без забавните загадки, които ви очакват в Escape Room Sofiа.

In : Друго

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)