Какво да носите със скъсани дънки и да изглеждате стилно?

No Comment 161 Views

“Преди петдесет години, мечтата на всеки бохемски художник беше да се измъкне от лимузина, носейки сини джинси и маратонки. Днес това е мечтата на вероятно половината хора в страната”. – Споделя холандският художник Брад Холанд.

Дънките с раздрънчен ефект винаги са били считани за небрежни и неподходящи за по-официални събития. Обаче, като ги сдвоите по правилния начин, можете да получите съвсем нов външен вид, с който да се появите на важно социално събитие, на среща с клиенти или на друга сериозна инициатива.

Историята на дънките започва като работно облекло, преминава своята еволюция и в наши дни дънките правят прекрасен преход в света на модата. Техният типичен небрежен външен вид варира от спортно-елегантен до изискан, ежедневен стил.
Официална бяла риза с разкъсани дънки

Дънките рядко се считат за част от традиционното официално облекло. Така че, носенето на разкъсани дънки за официален повод би било категорично неподходящо. Съчетайте дънките си с класическа бяла риза от памучна материя с къдрици, кожено черно яке, чанта с животински печат и удобни оксфордки. С начин на обличане като този може да направите страхотно изявление на стил!
Оранжева блуза и разкъсани дънки

Трудно е да се улови свободната душа на истинския бохем. Следователно не е лесна задача да се създаде външен вид в този стил. Наистина няма правила за стила на обличане „бохемска любов”. Но със сигурност може да се каже, че чифт бунтарски дънки, очарователни обеци тип полилей, оригинална чанта „тоте” и еклектичен модел сандали, е идеалният начин да създадете уникален бохо аутфит. Земните, приглушени тонове и фините натурални нюанси са основните акценти на бохемското докосване.

Риза от деним, червена чанта и разкъсани дънки. Съчетайте риза и панталони от деним с червени обувки и ботуши с ток. Може да включите във външния ви вид цветен шал, който допълва ботушите и чантата. Заложете на възможно най-неутралния грим, за да привлечете вниманието към другите смели елементи на облеклото. Този външен вид е идеален за барбекю партита в градината или уикенд вечер с приятели.

Източник: https://stylezone.bg/

In : Мода

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)