Избор на фирма за хамалски услуги

No Comment 15 Views

За пренасяне на багаж при смяна на жилището, за преместване на офиса, няма как да се справите без да се обърнете към фирма, предлагаща хамалски услуги.

Тези фирми са добре организирани – разполагат със собствен превоз и квалифицирани работници.

Същевременно те могат добре да се справят и с пакетиране на вещите защото имат в наличие всякакви по размери кашони. По този начин се постига запазване на вещите от нараняване при транспортирането.

Все пак, когато решите да ползвате услугите на такава фирма, е добре да направите подробна справка за нейното състояние.

Вежливостта и консултацията по телефона трябва да бъдат на високо ниво. Некомпетентният консултант не може да ви помогне да направите вашата заявка за фирмата превозвач.

Трябва да ви се представят всички необходими документи, на първо място двустранен договор с опис на превозваното имущество и отговорността на превозвача за неспазени условия по договора.

Така също погледнете и лиценза на фирмата за осъществяване на тази дейност.

При избор на извършителя на хамалски услуги е добре да обърнете внимание с какъв опит е фирмата.

Естествено, хората с дългогодишен опит са за предпочитане.

Когато фирмата е отдавна на пазара, тя може професионално да изпълни пренасянето на вещите и оборудването.

Дългогодишно работещите фирми имат голям опит в хамалските услуги по пренасяне на офисни мебели и техника, а сътрудниците им са добри професионалисти.

Режимът на работа на фирмата е от значение при преместване на офис. Безусловно, да се смени местоположението на офиса без загуба на работно време е добре да се направи през нощта или в почивен ден, и в кратки срокове.

Хамалските услуги трябва да включват не само транспортиране на предмети и вещи, но и разглобяване и сглобяване на мебели, а така също опаковане и разопаковане на вещи, и подреждането им по места.

Професионалните хамали трябва да са на високо ниво, тъй като от това зависи запазването на мебелите и предметите.

Фирмата трябва да има специални средства за транспортиране на мебели и предмети на интериора.

Наличието на собствен транспорт гарантира срочното извършване на хамалските услуги.

Стойността на услугата трябва да съответства на свършената работа. Много ниската цена не може да обезпечи качествена услуга, но в същото време не може да бъде много висока и приблизително да е около средната пазарната цена в бранша.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)