Избор на матраци

No Comment 57 Views

Добрият сън е важен за човешкото здраве, а за да си осигурите добър сън, трябва да имате удобен матрак. Тук изниква един немаловажен въпрос: как да изберем правилния матрак?

BG Matrak предлага широк асортимент от матраци. Точно това затруднява най- много клиентите. Но има няколко тънкости при избора.

Ако сте от хората, на които нощем им е горещо, по-добре е да си купите от матраците с пружини. Те предотвратяват прегряването и осигуряват спокоен сън дори през лятото.

Ако имате проблеми с гърба, ще трябва да изберете матрак с пяна. Тяхната способност да обгръщат тялото на спящия, осигуряват така необходимата опора на гърба и по този начин способстват за намаляване на болките, които ви мъчат в мускулите, ставите и гръбнака.

Известно е, че хората със ставни заболявания обикновено спят в една и съща поза по-дълго време. Отново матраците с пяна на BG Matrak са по-подходящият избор.

Матраците с пружини са препоръчителни и за младите двойки, които се радват на бурен сексуален живот. Пружините на матраците поемат необходимата част от енергията, която се упражнява в подобни ситуации.

Не е маловажен и въпроса с цената на матраците. Преценете какъв бюджет можете да си осигурите за подобна покупка. Добре да се насочите към по-високия ценови клас, за да сте сигурни, че ще платите за качество, от което имате нужда.

Обърнете внимание и на дамаската, която е използвана за матрака. Удачен избор са матраците, които имат дамаска подходяща и за топлото. и за студеното време. Само обръщате матрака на другата срана и сте готови за новия сезон.

В магазините се продават и по-специално покритие – дамска с алое вера. Този модел дамска прави повърхността мека и приятна и в същото време съдейства за отстраняване на мъртвите клетки на кожата.

Предлагат се и матраци с антибактериални дамаски, които са особено ценни за хора, страдащи от астма и всякакъв род алергии.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)