Залючване с чип за охрана на имуществото

No Comment 211 Views

Вече не е нужно да носите със себе си огромна връзка с ключове, които нон стоп да търсите къде са. Колкото и невероятно да звучи с малък чип Вие може да влезете в своя дом с едно движение на ръката. Съвременните разработки в сектора са се погрижили да разчитате на висока надеждност и лесна експлоатация.

Множество са плюсовете на заключването с чип. Най-очевидния е неговата достъпна цена. Цялата система може да струва не повече от 400 лева, в това число влиза и сервиза и инсталацията. Като погледнем прагматично на въпроса, ще видим и още един плюс, който поставя фокус върху още едно спестяване. Не е нужно да сменяте наличната врата, за да инсталирате системата за заключване с чип. Тя може да бъде монтирана на всяка врата, стига да сте сигурни, че самата врата е достатъчно надеждна.

Какво получавате срещу тази пакетна цена?

Фирмите, които предлагат тази система са се погрижили максимално да облекчат вашите грижи. Те се заемат с доставката и монтажа. В пакетът е включена: електронна система (контактна); брава (електромагнитна); бутон за отключване, крепежни елементи, захранване, консумативи. Най-важното – до 30 броя чипове за всеки член, който има нужда от достъп. Ако желаете да поръчате още бройки, ще се наложи да доплатите, разбира се в това, е включена отстъпка за всеки следващ.

Новостите в сектора на охраната предлагат заключване с чип, което е много повече от инсталиране на една брава и устройство към нея. В системата е предвидена защита срещу някои по-основни ситуации, като спиране на тока, опити да бъде физически наранено устройството, блокиране на чипове, които не са в изправна цялост. Това е начинът, по който производителите Ви гарантират сигурност и дълъг живот на системата, която купувате. Ако чип е бил случайно загубен или механично повреден, веднага може да получите нов или предходния да бъде блокиран за достъп.

Така, ако Вашият чип попадне в неблагонадеждни ръце или някой се опита да Ви го открадне и опита да проникне в имота, Вие имате реалната възможност да възпрепятствате бъдещия взлом. Чести са случаите с наематели, които напускат жилището, а за хазаите остава надеждата, че те няма да злоупотребят с ключовете, които са използвали. В такава ситуация, заключването с чип дава широка свобода на собствениците. За минути, те могат да ограничат достъпа на конкретните чипове.

Системата за заключване с чип е подходяща както за обществени сгради (жилищни входове), така и за частни домове, магазини, офиси и изложбени центрове. Нейна висока приложимост я прави много чест потребителски избор и ако се доверим на мнението на клиентите, ще видим все повече положителни оценки.

Сигурността на имуществото ни е най-важна. Погрижете се за нея и помислете в дългосрочен план. Потърсете най-доброто на пазара и се доверете на опита на специалистите в бранша.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)