Дограма в бяло – новата тенденция в интериора

No Comment 99 Views

Ако Ви предстои ремонт и се чудите, каква цветова гама да изберете за Вашия дом, то може да направите това, което големите дизайнери препоръчват – бяло от тавана до пода. На всеки няколко години се появява тенденция, която придава на дома нова визия. Сега на мода е белият цвят.

В този неутрален цвят има много плюсове. Като за начало бялото е добра основа, която не привлича вниманието към себе си и си акомпанира идеално с всички други цветове. Може да намерите баланс като поставите цвят и така да накарате дома да заживее в нова индивидуалност. Ако сте решили да смените цвета на стените с бял, може да се спрете на вариант – цветни акценти, които да допълнят общия тон на мебелите. Така например, бели стени могат да бъдат разнообразени визуално с тапет (с флорален мотив) или частично боядисана стена в ярък цвят. Тогава всяка Ваша идея за дизайна на мебелите ще бъде добре посрещната от приветливите бели стени. Споменавайки цвета на стените, като част от техния облик неминуемо се включват и дограмите. РVC дограма в бял цвят е класика. На нея може да заложите при смяната на старата дограма с нова РVC дограма. Ще останете приятно очаровани от възможността да сменяте пердетата във всички цветове на дъгата, когато и както пожелаете, без те да се „бият” с цвета на РVC дограма.

Този средиземноморски шик е новата тенденция, която стои леко, ефирно и е лесна за съчетаване с наличните мебели и уреди в дома. Плюсовете на РVC дограма в бял цвят са, че тя е като празно платно, на което Вие може да се развихрите с идеи и иновации.

РVC дограма в бял цвят е лесна за поддръжка. И ако това не е плюс… Качествената РVC дограма е гладка като повърхност и се забърсва само с едно движение. Не събира прах и не позволява мръсотиите да се задържат по нея. Съвременните технологии до такава степен са се развили, че РVC дограмата може само да облекчи ежедневието Ви, без намек за грижи и трудоемко почистване на стъклата. РVC дограмата притежава съвременен вид, изчистена визия и отличен дизайн. Може да разгледате предложенията на водещите марки и да подберете модел, който най-силно да пасва на Вашите представи.

Започнете новият пролетен сезон с нова визия на дома. Изберете лекия и елегантен вид на белият цвят и няма да сгрешите. Сменете основните цветове в дома с бял, сложете цветни акценти, подредете снимките и картините, които обичате и се насладете на новата визия на своето жилище.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)