Дамски обувки 2019 година

No Comment 51 Views

Като особено важна част от визията на всяка дама, красивите дамски обувки могат да направят много за изграждането на един хармоничен и завършен вид. Модните дизайнери и тази година са се постарали да ни предоставят страхотни варианти както на дизайни, така и на цветове и материали. Нека видим какви са последните тенденции и как да се обуем през новия моден сезон, така че, да изглеждаме в крак с времето.

И тази година класическият привкус не остава на заден план и заема главна позиция в дизайна на новите модели обувки. Изчистените, стилни дамски обувки са харесвани от всяка дама, затова те ще продължават да присъстват на модния подиум и да ни изумяват с прекрасните си линии.

Като водеща тенденция през новия сезон можем да отбележим също и вече набралата голяма популярност дантела. Изрязаните по специфичен начин орнаменти в кожата или текстила, от който са създадени моделите, ще бъдат много актуални и през 2019 година. Що се отнася до летните модели, то това дори и е наложително, за да се подсигури удобството през горещите месеци.

Както вече знаем, лакът отново се завърна в пълния си блясък и зае една от първите позиции в класацията на модните материи. Всички лачени модели обувки са на голяма почит и ще бъдат достойно попълнение към вашия актуален гардероб. Лачените обувки са изключително елегантни, стилни и изглеждат доста луксозно, което е всъщност и причината те да са толкова желани от модерната жена.

Обувките с дебел ток също са много актуални през новия сезон. Те са чудесен избор за всички дами, които се притесняват да излязат на високи и тънки токчета. С дебелите токове, обаче, стабилността е далеч по-голяма и затова доста жени залагат именно на обувки с масивен, дебел ток. С тях те се чувстват не по-малко елегантни, отколкото на тънко токче, но далеч по-сигурни в походката си.

In : Мода

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)