Вижте как наследниците на Илия Павлов харчат милионите му

No Comment 40 Views

Наследниците на Илия Павлов все още пазят спомена за него

Наследниците на Илия Павлов живеят в чужбина. Още, докато босът беше жив, съпругата му Дарина Павлова прекарваше по-голяма част от времето си зад граница.

Най-голямата дъщеря на Илия Павлов – Венцислава преди дни се венча за най-богатия мъж в арабския свят. Съпругът й Терек е наследник на най-голямата рекламна агенция в Далечния Изток. Още, когато е на 7 годинки Венцислава се разделя с биологичната си майка, по желание на Илия Павлов. Той изпраща първородната си щерка да учи в САЩ, където по това време живее Дарина Павлова.

Паола е втората дъщеря на Илия Павлов. От брака си с казанлъшката красавица той има син и дъщеря. Паола също завършва образованието си в САЩ. Въпреки, че има диплома със специалност „Социология и политически науки“ в момента тя не работи по специалността. Младата дама е отворила клуб за йога.

Най-малкото дете на Илия Павлов е синът му Илия – Калоян. Преди няколко години той е завършил най-престижния американски колеж в Италия и в момента следва в САЩ. Дарина Павлова разказва, че Илия Младши е същинско копие на своя баща. Освен визуално той прилича на Илия Павлов и по характер.

Самата Дарина Павлова споделя, че всеки път, когато погледне Илия – Калоян вижда в него покойния си любим, пише ПИК.

Източник: https://grada.bg/%D0%BD%D0%B4%D0%BA-%D0%BE%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D1%84%D0%B8%D1%80%D0%BC%D0%B0/

In : Друго

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)